مهاجرت در شرایط کرونا

مهاجرت در شرایط کرونا

در سال 2020 جهان شاهد یک پاندمی خطرناک تحت عنوان ویروس کرونا بود که در بسیاری از کشورهای جهان تعداد بالایی کشته و مبتلا برجای گذاشته است و به همین علت و ترس حاکم بر دنیا، رکود در خیل عظیمی از فعالیت های مردم جهان سایه گسترانیده. و باعث شده تا به مقوله ای به نام مهاجرت در شرایط کرونا بپردازیم.

تا به اینجا، تعداد زیادی از فرصت های شغلی، منابع انسانی و موقعیت های شغلی توسط رئسا و کارفرمایان به حالت تعلیق درامده.. دانشگاه ها نیز مستثنی نبوده اند و نسبت به پذیرش متقاضیان اقدام نمی کنند و در این میان بسیاری از کسانی که قصد شرکت در آزمون هایی مانند آزمون آیلتس یا تافل و GRE  به منظور دریافت مدارک لازم برای اخذ پذیرش داشتند، امکان شرکت در آزمون را ندارند.

بطور دقیق مشخص نیست تا چه زمانی اقتصاد، دانشگاه ها و موسسات آموزشی در حالت تعلیق به سر خواهند برد اما مطمنا حداقل تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی، اوضاع جهان در سایه ترس قرار دارد و آثارش هم احتمالا تا سال  ها ادامه داشته باشد در این زمینه چشم همه جهان به سازمان بهداشت جهانی (WHO) دوخته شده است. دنیای پسا کرونا، دنیایی است که باید روی سبک زندگی و کار در عصر قبل از کرونا، تجدید نظر کرد. گسترش فناوری اطلاعات، یکی از خصوصیت های بارز عصر پسا کرونا خواهد بود. رونق کار Freelancer، از دیگر فواید آن است.

در این مقاله به راه های مهاجرت در شرایط کرونا خواهیم پرداخت، مشاوران و کارشناسان گروه مهاجرتی اپلای من آماده کمک به شما در این شرایط هستند.


مهاجرت تحصیلی زیر سایه ویروس کرونا

مهاجرت تحصیلی زیر سایه ویروس کرونا

کشور های زیادی در حال حاضر برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا محدودیت ها و ممنوعیت هایی را وضع کرده اند. به طبع این محدودیت ها شامل ویزاهای تحصیلی هم می شود. متقاضیان برای تحصیل در سایر کشورها بدون هیچ محدودیتی قادر خواهند بود برای پذیرش دانشگاهی اقدام نمایند.

پروسه صدور پذیرش در تقریبا تمام دانشگاه های جهان به علت لغو پروازهای بین المللی، تعلیق فعالیت کنسول ها در سراسر جهان و لغو آزمون های بین المللی متوقف شده و این بداقبالی متقاضیان تحصیل در خارج از کشور است که در سال  ۲۰۲۰ میلادی که به عنوان آغاز دهه سوم قرن بیست و یکم نیز از آن یاد میشود، شاهد مرگ و میر جهانی، سایه ترس و وحشت در سراسر جهان به خاطر ویروس کرونا باشیم. این امر مهاجرت در شرایط کرونا را به مراتب سخت تر کرده است.

آنچه مسلم است اوضاع فعلی و ویروس کرونا تا انتهای سال 2020 میلادی به سانامان خواهد رسید و روند ابتلا و مرگ ناشی از آن رو به نزول خواهد گذاشت اما مهاجرت تحصیلی و صدور پذیرش هیچ گاه متوقف نخواهد شد.

تبدیل کردن تهدید ها به فرصت برای مهاجرت در شرایط کرونا:

شرایط پیش آمده فرصت مناسب و مغتنمی است که متقاضیان می توانند رزومه تحصیلی خود را قوی کنند. ممتاز ترین فارق التحصیلان از بهترین دانشگاه های جهان هم،پ اگر رزومه یا CV قوی و قابل دفاع ، توصیه نامه تحصیلی (LOR) قوی و انگیزه نامه (SOP) خوبی نداشته باشند، شانسی برای پذیرش بهمراه بورس تحصیلی (SCHOLARSHIP / FUNDS) نخواهمد داشت. انگیزه نامه و رزومه خود را آکادمیک تهیه کنید. توجه کنید که شما برای شغل اپلای نمی کنید بلکه برای یک فرصت تحصیلی اپلای می کنید و با رقبای سر سختی طرف هستید.

در صورتی که قصد اخذ پذیرش در رشته های مختلف در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از دانشگاه های برتر جهان را دارید، مجبورید رزومه خوبی ارائه کنید. رزومه ممتاز، بخشی به نمرات خوب و پایان نامه خوب مربوط است و بخشی به توانایی محاسباتی، مطالعاتی، تحقیقاتی و.. شما مرتبط است.

به این نکته توجه داشته باشید که ۶ ماه مطالعه برای اخذ آیلتس با نمره ۶.۵ از آکادمیک یا اخذ تافل ۹۰ از کفایت می کند. با این شرطکه سطح زبان متوسط داشته باشید. نمره خوب مقاله نویسی و شنیداری با زیاد نوشتن و زیاد گوش کردن بدست می آید.


ویروس کرونا ، ممنوعیت ها و محدودیت ها

ویروس کرونا ، ممنوعیت ها و محدودیت ها

از جمله تمهیداتی که توسط دولت ایران در نظر گرفته شده است ممنوعست و نزارت کامل بر ورود به کشور ایران است، به این معنی که تردد ها از مرز های هوایی زمینی و دریایی با محدودیت های نسبتا شدیدی همراه است.

بسیاری از کشورهای دنیا نیز با توجه به روند شیوع ویروس کرونا ، محدودیت هایی رابرای ورود مردم اییران به کشور خود در نظر گرفته اند. این محدودیت ها در برخی از کشورها به صورت ممنوعیت ورود نمود می کند. از جمله کشورهایی که اجازه ورود ایرانیان را به کشور خود نمی دهند می توان به:

ترکی، عراق، افغانستان، پاکستان، آذربایجان، ارمنستان، ترکمنستان، گرجستان، کویت، اردن، قطر، امارات، عمان، روسیه، تاجیکستان، قزاقستان و لبنان اشاره کرد.

در حال حاضر کشورهای نیوزیلند ، استرالیا و کانادا نیز به این کشورها اضافه شده است. از همین رو در حال حاضر مردم ایران قادر نیستند برای هر گونه پروسه مهاجرتی برای کشورهای ذکر شده اقدام نمایند. لازم به ذکر است که این ممنوعیت های ورود صرفا برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا می باشد و پس از عادی شدن اوضاع ممنوعیت ها برداشته می شود.


راهکار های مهاجرت در شرایط کرونا

راهکار های مهاجرت در شرایط کرونا

ویزای تحصیلی: با در نظر داشتن صدور پذیرش از موسسات آموزشی و روند دریافت ویزای تحصیلی، متقاضیان می توانند برای پذیرش اقدام نمایند. در این شرایط و به صورت میانگین مدت زمان اخذ پذیرش تحصیلی در کشورهای دنیا بین ۲ تا ۳ ماه تخمین زده می شود.

این پروسه لزومی به حضور فیزیکی ندارد و به صورت غیر حضوری قابل انجام است. این نکته قابل ذکر است که در صورت هرگونه مشکلی این امکان هست تا پذیرش را به ترم بعدی موکول کرد، از همین رو اقدام برای پذیرش دانشگاه امری منطقی می باشد.

پروسه های اقامتی: پروسه های مهاجرتی این امکان را دارند تا در دو بخش انجام پذیرند. در بخش اول: برای اشخاصی که در کشور مورد نظر حضور دارند که این دسته از افراد بدون هیچ محدودیتی می توانند پروسه اقامتی خود را طی نمایند و در صورت تکمیل بودن شرایط مورد نظر اقامت را دریافت نمایند.

دسته دوم: مخصوص افرادی می باشد که در حال حاضر در کشور مورد نظر حضور ندارند. بعضی از کشورهای دنیا از جمله کشور کانادا با توجه به شرایط موجود و ممنوعیت های ایرانی ها برای مراجعه به سفارت، مهلت زمانی را برای جبران این تاخیر برای ایرانی ها در نظر می گیرند.


تمهیدات جایگزین کشورها

پاندمی ویروس کرونا بدون شک چالش هایی را در مسیر مهاجرت ایجاد کرده اما نباید هدف کلی را از یاد برد. هدف دولت کانادا این است که مهاجران بیشتری را جذب کند. کشور کانادا همچنین مدتهاست که در را به روی نیروی کار جهانی گشوده است و قصد دارد تا سال 2022 میلادی بیش از یک میلیون مهاجر مقیم دائم جذب کند. وقتی ویروس کرونا شکست خورد، مطمئنا این در از این هم بازتر خواهد شد.

اداره مهاجرت کشور کانادا اعلام کرده است که برای افرادی که نمی توانند قبل از تاریخ مقرر درخواست های اقامت دائم خود را صادر کنند انعطاف پذیری بیشتری به خرج می دهد و حتی در برخی موارد این مهلت را تا 90 روز تمدید می کند. در صورتی که متقاضیان نمی توانند قبل از به اتمام رسیدن مهلت 90 روزه فرم را تکمیل کنند باید توضیحی برای عدم امکان داشتن تمام مدارک الزامی ارائه کنند. همچنین باید در عوض تمدید مهلت به 90 روز هزینه ای را بپردازند.


همانطور که اشاره شد، حدودیت های فعلی علیرغم سختی ها و فشاری که به پروسه مهاجرتی اعمال میکند، فرصت مناسبی برای به اصطلاح دوخیز کردن و تکمیل هرچه بهتر مدارک و رزومه مهاجرتی متقاضیان است.


جهت مطالعه بیشتر در زمینه تحصیل در آمریکا اینجا کلیک کنید.

تحصیل در کانادا

تحصیل در آلمان

تحصیل در ایتالیا

تحصیل در فرانسه


امتیاز
با رزرو وقت مشاوره با کارشناسان ما در ارتباط باشید

روند مهاجرت خود را آسان کنید!

7 روز هفته

پشتیبانی 24 ساعته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مقالات

جدیدترین مقالات مهاجرت را در اپلای من بخوانید

دسترسی سریع

به راحتی و با چند کلیک به مهم‌ترین و کاربردی‌ترین بخش‌های سایت دسترسی پیدا کنید و اطلاعات مورد نیاز خود را سریع‌تر بیابید.

مهاجرت تحصیلی

مسیرهای مهاجرت تحصیلی، شرایط و مزایای تحصیل در خارج

مهاجرت به آلمان

روش‌های مهاجرت به آلمان و شرایط لازم برای اقامت

مهاجرت به کانادا

بررسی راه‌های مهاجرت به کانادا و شرایط اخذ اقامت

مهاجرت به ایتالیا

راه‌های مهاجرت به ایتالیا و الزامات زندگی در این کشور

مهاجرت به فرانسه

گزینه‌های مهاجرت به فرانسه و شرایط اقامت در این کشور

مهاجرت تحصیلی به آلمان

شرایط و مزایای مهاجرت تحصیلی به آلمان برای دانشجویان

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

فرصت‌ها و شرایط مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

مهاجرت کاری به آلمان

راه‌های مهاجرت کاری به آلمان و شرایط اخذ ویزای کاری

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید