صفحه اصلی > مقالات > راهنمای عملی مقابله با افسردگیهای بعد از مهاجرت
راهنمای عملی مقابله با افسردگیهای بعد از مهاجرت
۱. ارتباط و هم کلامی با خانواده و دوستان صمیمی را حفظ کنید:
در روزهای ابتدایی مهاجرت و دلتنگی شدید برای اعضای دوستداشتنی زندگیتان روزها برای گذر زمان به شما سخت خواهند گرفت. ارتباط تصویری و صوتی و هم کلامی و درد و دل با همراهانتان را به صورت روزانه ادامه دهید تا روزی که توانایی ترک عادت، استقلال و درک وضعیت جدید را به دست آورید.
۲. شبکههای اجتماعی متناسب با خود و دوستان جدید پیدا کنید:
شما میتوانید در انواع متنوعی از گروهها و کلوپهایی که با علایق شما همخوانی دارند عضو شوید و به مرور دوستانی با ویژگیهای مشترک پیدا کنید. و با کمی تلاش و ارتباط عمومی به تدریج در جغرافیای خودتان با آدمهای جدیدی رو به رو خواهید شد که ویژگیهای مشترک شما را به سمت دوستیهای عمیق سوق دهد.
۳. از مشاوران کالج، کمپانی یا آزاد کمک بگیرید:
در بسیاری از کالجها و دانشگاههای معتبر جهان مشاوران متخصصی هستند که دسترسی به آنها رایگان است چه انتخابی بهتر از صحبت کردن با متخصص امر! برای این کار تعلل زیادی به خرج ندهید که نتیجه شگفت انگیز خواهد بود. و در صورت عدم دسترسی میتوانید از تراپیستهای آزاد کمک بگیرید یک وقت مشاوره و کمی پیاده روی تا مطب شما را از شر بیشتر رنجهایی که میکشید خلاص خواهد کرد.
۴. برای زندگی جدیدتان یک روتین ثابت تعریف کنید:
تنظیم یک برنامهی روزانه ملایم و مشخص کردن یک سری امور خاص برای انجام مداوم به زندگی شما معنا میبخشد، با از بین رفتن وقت کشی و بیحوصلگی روزانه به مرور شما به انرژي مناسبی برای ادامه زندگی و رسیدن به موفقیت پیدا خواهید کرد.
۵. ورزش کنید و غذای سالم بخورید:
ورزش باعث افزایش مواد شیمیایی خوبی مثل اندروفین می شود. همچنین ممکن است برای مبتلایان به افسردگی پس از مهاجرت ، فواید طولانی مدت داشته باشد. ورزش منظم مغز را تشویق می کند تا از راه های مثبتی خود را دوباره بسازد. تغذیه مناسب باعث سم زدایی و افزایش سطح کیفیت و کارایی بدنتان خواهد شد.