آلمان

راهنمای دریافت انواع اقامت آلمان

مهاجرت به آلمان به عنوان پنجمین کشور مطلوب برای زندگی در دنیا، در میان متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور، نظر طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. این محبوبیت بخاطر آن است که کشور آلمان از نظر اقتصادی، نظام آموزشی و ارائه فرصت های شغلی، امکانات خوبی را در اختیار متقاضیان مهاجرت به آلمان قرار میدهد. همه این عوامل باعث شده تا متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور از سراسر جهان به دنبال فرصتی برای مهاجرت به آلمان باشند. در ادامه این مقاله کارشناسان گروه مهاجرتی اپلای من اطلاعات جامعی را در خصوص مهاجرت به آلمان در اختیار شما عزیزان قرار خواهند داد.

اطلاعات بیشتر

مهاجرت به آلمان

برای مهاجرت به آلمان روش های زیادی پیش روی متقاضیان قرار دارد هرکدام از آنها شرایط و مدارک خاص خود را میطلبند. در ادامه بخش های این مقاله روشهای مختلف مهاجرت به آلمان را بررسی خواهیم کرد تا شما عزیزان با دید بازتری به انتخاب روش مناسب مهاجرت به این کشور ایده آل اروپایی بپردازید.

در فهرست ذیل انواع روش های مهاجرت به آلمان به اختصار نام برده شده است و در ادامه هر یک از این روش ها را توضیح خواهیم داد:

مهاجرت به آلمان

انواع روش های مهاجرت به آلمان:

  • مهاجرت به آلمان برای اشتغال
  • مهاجرت به آلمان برای تحصیلات
  • مهاجرت به آلمان برای کارآفرینان
  • مهاجرت به آلمان با دعوت نامه خانواده
  • اجازه اقامت مهاجرت آلمان

الزامات عمومی برای مهاجرت به آلمان

هرچند که بسیاری از روش های مختلفی دیگر برای مهاجرت به آلمان وجود دارد و هر کدام از آنها دارای برخی از الزامات خاص است، در برخی از آنها هم شباهت هایی وجود دارد. برای واجد شرایط بودن برای مهاجرت به این کشور، باید معیارهای زیر را داشته باشید:

1.برای مهاجرت به آلمان باید تمکن مالی خود را ثابت کنید

متقاضیان برای هر نوع مهاجرتی برای تامین اهداف مالی، باید تمکن مالی مخصوص به نوع مهاجرت خود را به سفارت کشور مورد نظر را نشان دهند و باید این آستانه را برآورده کنند، اما با این وجود، متقاضیان باید ثابت کنند که می توانند نیاز های مالی شخصی خود را در کشور آلمان تامین کنند. حتی اگر شما در آلمان کار کنید، باید هزینه های اولیه را برای پوشش هزینه های مربوط خود بپردازید تا حقوق و دستمزدتان را دریافت می کنید.

2. دارای حداقل مهارت اساسی در آلمان باشید

برای داشتن زندگی  خوب و قابل قبول در کشور آلمان، باید با زبان آلمانی را به خوبی بلد باشید. چارچوب مشترک زبان های اروپایی برای آموزش دارای سه سطح زبان است. هم چنین زبان آلمانی پایه های پیشرفته را نیز دربر می گیرد. اگر می خواهید به آلمان، مهاجرت کنید باید سطح های پیشرفته زبان را بگذرانید.

germany

بررسی راه های مهاجرت به آلمان

در ادامه بررسی روشهای مهاجرت به کشور آلمان قصد داریم تا اصلی ترین راه های مهاجرت به این کشور ایده آل اروپایی مورد بررسی قرار دهیم. مقدمه بررسی روشهای مهاجرتی به کشور آلمان شناختن انواع ویزاهای این کشور است که توسط سفارت جمهوری فدرال آلمان در تهران صادر میشوند. در ادامه این بخش به معرفی انواع ویزاها پرداخته ایم:

انواع ویزا برای کشور آلمان:

  • ویزای توریستی / گردشگر / بازدید کننده
  • ویزا تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای جستجوی کار
  • ویزای کار / جاب آفر

مهاجرت به آلمان از راه تحصیل در این کشور

همانطور که شاید بسیاری از متقاضیان به این مطلب اشراف داشته باشند، کشور آلمان در سطح تحصیلات عالی و دانشگاه های خود آموزش های رایگان را ارائه می دهد. این بدان معنی است که بر خلاف کشور هایی مانند آمریکا که هزینه های زیادی برای تحصیل دارند، دانشگاه های آلمان هزینه های بسیار کمتری برای متقاضیان و دانشجویان خواهند داشت و یا به طور کلی رایگان هستند. از این جهت، آلمان کشوری مهم برای مهاجرت به قصد اهداف آموزشی است.

مهاجرت به آلمان

برای مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل در این کشور نیاز به دریافت ویزای تحصیلی خواهید داشت که در ادامه در خصوص دریافت ویزای تحصیلی آلمان توضیح خواهییم داد.

یکی دیگر از امکانات بسیار خوبی که برای متقاضیان تحصیل در آلمان فراهم است این است که دانشجویان پس از اتمام تحصیل خود در هرکدام از مقاطع تحصیلی در آلمان این امکان را خواهند داشت تا ظرف مدت یک سال به جست و جوی شغل در این کشور و یا هرکدام از کشور های اتحادیه اروپا که مایل باشند بپردازندو با یافتن شغل و تغییر ویزا از ویزای تحصیلی به ویزای کاری برای اخذ اقامت کشور مورد نظر خود اقدام نمایند. آمارها نشانگر آن است که بیش از 50 درصد دانشجویان غیر بومی فارق التحصیل از دانشگاه های آلمان، موفق به یافتن شغل مورد نظر خود در این کشور و یا کشور های مد نظر خود شده اند.

شما متقاضیان محترم میتوانید برای کسب اطلاعات جامع و دقیق در خصوص تحصیل در آلمان و مهاجرت تحصیلی به این کشور مقاله تحصیل در آلمان را مطالعه کنید.


آوسبیلدونگ آلمان

آوسبیلدونگ یک دوره کارآموزی با حدود 300 رشته متنوع در حوزه های فنی، پیرا پزشکی و …. می باشد که با همکاری کارفرمایان و موسسات آموزشی در کشور آلمان برگزار می شود. درخواست ویزا آوسبیلدونگ  حدود 1 سال به طول می انجامد. این دوره حدود 2 الی 4 سال به طول می انجامد و متقاضیان علاوه بر آموزش های تئوری از طریق فعالیت های عملی نیز به کسب مهارت می پردازند. به افراد شرکت کننده در این دوره حقوق میانگین 1000 یورو نیز تعلق می گیرد و افراد می توانند با این مبلغ هزینه های زندگی خود در کشور آلمان را تامین نمایند. ناگفته نماند حقوق پرداختی در رشته های آوسبیلدونگ به تعدادی از رشته ها تعلق نمی گیرد. متقاضیان پس از پایان دوره با اخذ مدرک می توانند به راحتی در کشور آلمان مشغول به کار شوند و یا با توجه اعتبار مدرک دریافت شده در کشورهای حوزه شینگن و یا کشورهای انگلیسی زبان مانند کانادا به کار مشغول شوند.

شرایط لازم جهت شرکت در دوره آوسبیلدونگ :

  • ارائه مدرک دیپلم
  • شرایط سنی (حداقل سن 18 و حداکثر سن 25)
  • مدرک B2 زبان آلمانی

کارآفرینان و سرمایه گذاران

اگر شما به عنوان یک سرمایه گذار علاقه به کار در آلمان دارید، ما در گروه مهاجرتی اپلای من خبرهای خوبی را برای شما داریم. کارآفرینان و سرمایه گذارانی که توانایی ایجاد فرصت های اقتصادی در آلمان را دارند مجاز به مهاجرت به این کشور هستند. با این حال، این کار نیازمند شرایط و مدارک خاص خود است که متقاضیان سرمایه گذاری در آلمان باید آن را ایجاد کنند. از جمله این شرایط میتوان تمکن مالی مورد نیاز برای سرمایه گذاری در این کشور را نام برد، مقدار این تمکن مبلغ 250،000 یورو است. علاوه بر این، متقاضیان باید ویزای اشتغال آلمان را که تحت دسته ویزای کار آلمان قرار دارد را دریافت کنند. برای دریافت ویزا باید موارد زیر را اثبات کنید:

مهاجرت به آلمان
  • اثبات داشتن سرمایه لازم برای سرمایه گذاری در این کشور
  • اثبات این که این سرمایه گذاری به اقتصاد آلمان کمک خواهد کرد
  • تمام سرمایه در کشور آلمان هزینه خواهد شد

در صورتی که متقاضیان بتوانند وضعیت خود را در کشور آلمان به مدت سه سال پاییدار نگه دارند، این امکان را خواهند داشت تا از دولت فدرال آلمان درخواست اقامت دائم این کشور را داشته باشند.


ویزای جستجوی کار

برای کار در آلمان میتوان به رو روش اقدام کرد: 1. ویزای جست و جوی کار (job seeker). 2. ویزای کاری آلمان از طریق پیشنهاد کاری (JOB OFFER).

در این بخش قصد داریم تا مهاجرت به کشور آلمان از طریق ویزای جست و جوی کار (job seeker) مورد بررسی قرار دهیم: در این روش ابتدا با ویزایی تحت عنوان ویزای جست و جوی کار  وارد خاک این کشور میشوید سپس بر اساس همین ویزا، به شما مجوز اقامت کوتاه مدت ۶ ماهه در خاک این کشور داده می شود تا در این فرصت، به صورت حضوری به جستجوی کار در آلمان بپردازید و در صورتی که موفق به پیدا کردن شغل و انعقاد قرار داد با کارفرمای آلمانی شدید، مجوز اقامت بلند مدت کاری به طول زمان قرارداد کاری برای شما صادر می شود. باید توجه داشت در ابتدای امر خانواده مجاز به همراهی شما نخواهند بود اما پس از انعقاد قرارداد کاری با کارفرمای آلمانی میتوانید برای اخذ ویزای همراه برای خانواده خود اقدام کنید


ویزای کاری آلمان / جاب آفر

در این روش ینی ویزای کاری آلمان از طریق پیشنهاد کاری (JOB OFFER)، زمانی که در کشور خود هستید و پس از یافتن شغل مورد نظر خود در آلمان پس از مکاتبات و بررسی رزومه به صورت اینترنتی با کارفرما مصاحبه ای ترتیب داده پس از جلب رضایت وی بر اساس شایستگی های شغلی و تخصصی خود، کارفرما به شما پیشنهاد کار و یا Job Offer ارائه می دهد و این به آن معنی است که یک موقعیت شغلی قطعی در آلمان منتظر شماست که با اخذ ویزای کار آلمان وارد خاک این کشور می شوید. در این روش از ابتدا این امکان را دارید که خانواده خود را به وسیله ویزای همراه در کنار خود داشته باشید.

شما متقاضیان محترم میتوانید برای کسب اطلاعات جامع و دقیق در خصوص انواع ویزاهای کاری کشور آلمان مقاله ویزای جستجوی کار آلمان را مطالعه کنید.

کارشناسان و مشاوران ما در گروه مهاجرتی اپلای من با سابقه تحصیل در کشور آلمان و کشورهای اروپایی آماده مشاوره و همراهی شما عزیزان در خصوص انواع مهاجرت های کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری هستند و شما عزیزان این امکان را دارید تا با تماس با ما از خدمات ما بهره مند شوید.


مقالات و مطالب مرتبط زیر را جهت مطالعه بیشتر به شما پیشنهاد میکنیم:

ادامه تحصیل در آلمان در مقطع فوق لیسانس

ویزای تحصیلی آلمان

دانشگاه های آلمان

تحصیل در آلمان

ویزای کاری آلمان


آیا نیاز به مشاوره دارید؟

تردید نکنید برای دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید



دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید