ویزای استارتاپ کانادا (2024) ← شرایط + هزینه ها

ویزای استارتاپ کانادا (2024) ← شرایط + هزینه ها

از جمله روشهایی که برای مهاجرت به کانادا و طی چندسال گذشته از آن برای مهاجرت به کانادا در سراسر دنیا استفاده شده، مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارتاپ کانادا و یا همان کارآفرینی است. در این مطلب قصد داریم تا به توضیح جوانب، شرایط و مقررات این طرح پرمخاطب مهاجرتی کانادا بپردازیم. دولت کانادا با ایجاد ویزای استارتاپ کانادا در تلاش است، که کارآفرینانی که دارای خلاقیت هستند و پتانسیل ایجاد شرکت را دارند را جذب نموده تا بتواند گام های پیشرفت را در تجارت الکترونیک محکم تر بردارد. همان طور که به آن اشاره شد ویزای استارتاپ کانادا یکی از ایده آل ترین روش های دریافت اقامت دائم کانادا است. در واقع استارتاپ یا در زبان آصلی آن startup یک کسب و کار نوپا است که معمولا در زمینه تکنولوژی فعالیت دارد. در طی سالیان اخیر سازمان مهاجرت کانادا، با هدف علاقه مند کردن صاحبان کسب و کارها به مهاجرت به کانادا، روش ویزای استارتاپ کانادا را مطرح کرد تا دارندگان ایده ها و طرح های نو و کار آفرینان خلاق بتوانند با سرمایه گذاری در این کشور، شرایط مهاجرت را برای خود مهیا نمایند. اگر صاحب ایده، نوآوری و یا اختراعی هستید که فکر میکنید در بازار جهانی امکان رقابت دارید و همچنین اگر این امکان را دارید تا از ایده و طرح خود برای جذب سرمایه گذاران و دریافت اقامت از این طریق، دفاع کنید، ویزای استارتاپ کانادا ، یکی از بهترین انتخاب های شماست. ما در آژانس مهاجرتی اپلای من با داشتن وکلای حرفه ای در کشور کانادا این امکان را داریم تا شما متقاضیان عزیز را از ابتدا تا رسیدن به هدف اصلی دریافت ویزای استارتاپ کانادا راهنمایی و همراهی کنیم.


استارتاپ چیست؟

قبل از اینکه بخواهید در جهت دریافت ویزای استارتاپ کانادا  اقدام کنید بهتر است که با مفهوم کلی این واژه آشنا شوید. یک استارتاپ یا شرکت نوپای (Startup) یک شرکت جوان است که تازه‌ تاسیس و در حال توسعه است، که به طور عمده به دنبال ارایه یک محصول یا خدمات نوآورانه و پر ریسک است. استارتاپ‌ها معمولاً با منابع محدود مالی و انسانی آغاز می‌شوند و ممکن است با چالش‌های زیادی روبرو شوند. استارتاپ‌ها تمایل دارند تا طراحی، ساخت، و رشد سریع و نوآورانه داشته باشند. آن‌ها معمولاً توسط یک تیم کوچک و متخصص تشکیل شده‌اند که بر روی راه‌حل یا محصول خود کار می‌کنند.

 اهداف استارتاپ‌ها معمولاً از توسعه محصول، ورود به بازار، جذب سرمایه، رشد سریع و در نهایت دستیابی به سودآوری بلند مدت می‌باشد. این شرکت‌ها پتانسیل بالایی برای رشد و توسعه دارند اما با ریسک بالایی همراه هستند. در اصطلاحات فعلی شرکتی، استارتاپ‌ها عمدتا با استفاده از فناوری‌های نوظهور مثل هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، بلاک‌چین و … و در دامنه‌های مختلف نیازمندی‌ها از خدمات رایج اقتصاد، سهام‌داری و رمزارزی را ارائه می‌دهند با بررسی آما حوزه استارتاپ متوجه می‌شویم عملا تعداد زیادی از استارتاپ‌ها به دلایل مختلف مثل کاربردی نبودن، سخت اجرا شدن و … از بین می‌رروند. همین موضوع باعث می‌شود که تایید استارتاپ با سختگیری‌های بسیار زیادی رو به رو باشد. اگر شما قصد دارید ویزای استارتاپ دریافت کنید باید از قبل آن را از جنبه‌های مختلفی بررسی کنید.

سالانه هزاران مهاجر توسط افرادی که ایده‌های دروغین استارتاپی می‌فروشند کلاهبرداری می‌شوند. اما باید آگاه باشید یک ایده استارتاپی اگر اینقدر خوب باشد که بتوان با آن ویزای کانادا دریافت کرد، باید قیمت بسیار زیاد و گرانی داشته باشد.

استارتاپ چیست؟

ویزای استارتاپ کانادا

استارت آپ در تعاریف رسمی سازمانی موقت، مخاطره پذیر، نوآور، مقیاس پذیر و تکرار پذیر توصیف میشود که در بستر دنیای کسب و کار الکترونیک صورت می گیرد. استارتاپ ها معمولا در مراحل ابتدایی فعالیت خود با سود همراه نیستند و میزان هزینه ها از درآمد بیشتر است. در روش ویزای استارتاپ کانادا متقاضی با داشتن یک برنامه و ایده­ ی خوب درصورتی‌که بتواند یکی از سازمان‌های دانش بنبان (شرکت دانش بنیان در جهت مشارکت در افزایش علم و ثروت، اقتصاد با محوریت دانش و گسترش یک اختراع فعالیت می کند و بطور معمول محصول آن تولید و پیشبرد داده و علم است و انواع مختلفی دارند) که اداره­ ی مهاجرت کانادا آنها را معرفی کرده است را توجیه کند که برای طرح آنها سرمایه­ گذاری کنند ابتدا به متقاضیان و تمام اعضای خانواده­ ی آنها ویزای استارتاپ کانادا تعلق می­ گیرد و سپس با استفاده از آن می‌توانند به اقامت دائم کانادا یا (PR) دست پیدا کنند. باید به این نکته توجه داشت که در این روش شما الزامی به سرمایه­ گذاری در استارت آپ خود در کانادا ندارید و ویزای استارتاپ کانادا با برنامه‌های سرمایه‌گذاری کانادا کاملاً متفاوت است و حتماً باید یکی از سازمان‌هایی که از سوی اداره­ ی مهاجرت کانادا معرفی‌شده است از طرح شما حمایت کنند و از شما بخواهند در سرمایه ­گذاری مشارکت کنید و سپس این واحد تجاری در کانادا به‌صورت یک شرکت سهامی Incorporation ثبت شود.

ویزای استارتاپ کانادا

در فرآیند ایجاد استارت آپ ها، سرمایه گذار ها نیز نقش بسیار مهمی دارند که اغلب سرمایه طرح های کسب و کار استارتاپی از صندوق های سرمایه گذاری مخاطره آمیز، خانواده و آشنایان و فرشتگان سرمایه گذار تامین می شود. در صورتی که در ذهن خود یک ایده ناب دارید و می توانید سازمان مربوطه را قانع به سرمایه گذاری در طرح خود کنید، ویزای استارتاپ کانادا به شما و خانواده شما، داده خواهد شد. ویزای استارتاپ کانادا میتواند منجر به اقامت دائم شود. نکته ی حائز اهمیت در این مورد، این است که شخص معمولا اجازه ی سرمایه گذاری شخصی را ندارد، مگر اینکه سازمان های مربوطه درخواست سرمایه گذاری شخصی کنند. از ویزای استارتاپ کانادا به عنوان ویزای خود اشتغالی کانادا نیز یاد می شود و می توان گفت یکی از بهترین راه های مهاجرت به کشور کانادا است. و هم چنین، به دلیل وجود شرکت های واسطه که به عنوان سرمایه گذار عمل می کنند اخذ اقامت را آسان تر می کنند.

در صورتی که در ذهن خود یک ایده ناب دارید و می توانید سازمان مربوطه را قانع به سرمایه گذاری در طرح خود کنید، ویزای استارتاپ کانادا به شما و خانواده شما، داده خواهد شد. ویزای استارتاپ کانادا میتواند منجر به اقامت دائم شود. نکته ی حائز اهمیت در این مورد، این است که شخص معمولا اجازه ی سرمایه گذاری شخصی را ندارد، مگر اینکه سازمان های مربوطه درخواست سرمایه گذاری شخصی کنند. از ویزای استارتاپ کانادا به عنوان ویزای خود اشتغالی کانادا نیز یاد می شود و می توان گفت یکی از بهترین راه های مهاجرت به کشور کانادا است. و هم چنین، به دلیل وجود شرکت های واسطه که به عنوان سرمایه گذار عمل می کنند اخذ اقامت را آسان تر می کنند.

اگر قصد دارید برای ویزای استارتاپ کانادا اقدامم کنید کافی است با کارشناسان گروه مهاجرتی اپلای من تماس گرفته و به صورت رایگان مشاوره بگیرید.


شرایط مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارتاپ کانادا

برای مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارتاپ کانادا (Start-up Visa Program) شما باید دارای شرایطی باشید، که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:

  • برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا باید آنقدر طرح کسب و کار شما خوب باشد تا توسط یکی از سازمان های مربوطه تایید شود که شرکت ها در رابطه با پذیرفته شدن طرح به شما نامه ای خواهند داد. نکته ی دارای اهمیت در این شرط میزان حداقل سرمایه گذاری می باشد. پرا که اگر سرمایه مورد نیاز شما توسط انکوباتورهای تجاری کانادا تامین شود، دیگر نیازی به سرمایه اولیه نخواهید داشت فقط باید نمره قبولی در برنامه های آموزشی مربوطه را بیاورید. اگر سرمایه مورد نیاز شما توسط گروه سرمایه گذار فرشته کانادا تامین شود، میزان حداقل سرمایه 75 هزار دلار خواهد بود. اگر سرمایه مورد نیاز شما توسط گروه صندوق سرمایه گذاری کانادا تامین شود، میزان حداقل سرمایه 200 هزار دلار خواهد بود.
  • در آزمون آیلتس امتیاز کل باید حداقل پنج باشد و نمرات بخش های نوشتن، خواندن، گوش دادن و صحبت کردن بین 4 تا 4.5 حداقل باید باشد. در آزمون تافل امتیاز کل حداقل باید پنج باشد و نمرات بخش های مختلف به شکل زیر است: خواندن: 121-149 – نوشتن: 181-224 – گوش کردن: 145-179 – صحبت کردن: 181-224
  • آخرین شرط اخذ ویزای استارتاپ کانادا داشتن تمکن مالی برای گذراندن شش ماه اول حضور در کانادا می باشد. که هزینه های مربوط به خانواده های یک تا شش نفره به صورت میانگین به صورت زیر می باشد.عدم استقرار در شهر کبک (در بقیه ی استان ها و شهر ها ویزای استارتاپ کانادا صادر می شود).
  • اثبات توانایی فرد در زبان انگلیسی یا فرانسوی.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای استارتاپی کانادا

برای اینکه بتوانید این روند را به خوبی و درستی سپری کنید باید یک سری اسناد و مدارک را برای این موضوع آماده کنید. این مدارک اهمیت بسیار ویژه‌ای دارند و قبل از فراهم کردن آن بهتر است که هیچ اقدامی دیگری انجام نشود. این مدارک به شرح زیر است:

  • ارائه مدارک و اوراق شناسایی و هویتی مثل پاسپورت، شناسنامه، سند ازدواج و …
  • ارائه گواهی تمکن مالی ( صورتحساب یا گردش حساب)
  • ارائه مدرک زبان ( انگلیسی یا فرانسه)
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه تاییدیه سلامت و پزشکی
  • ارائه رزومه و سابقه کاری
  • ارائه بیزینس پلن
  • ارائه نامه حمایت از یک سرمایه‌گذار کانادایی
  • ارائه رسید پرداخت هزینه‌ها

برنامه ویزای استارت آپ کانادا

برنامه ویزای استارت آپ کانادا (SUV) کارآفرینان مهاجر با مهارت‌ها و پتانسیل ایجاد مشاغل نوآورانه در کانادا را هدف قرار می‌دهد که می‌توانند برای کانادایی‌ها شغل ایجاد کنند و در سطح جهانی رقابت کنند. دولت این کشور قادر است کارآفرینان آینده‌نگر را با مشاغل مناسب و آموزش مناسب برای واجد شرایط بودن برای اقامت پیوند دهد. متقاضیان باید دارایی خالص خود را با درآمد حداقل 200,000 دلار یا اثبات دارایی‌های مالی 1,000,000 دلار نشان دهند.

برنامه SUV یک مسیر مهاجرتی سریع و مقرون به صرفه به کانادا با هزینه‌هایی از حدود 195000 دلار کانادا (تقریباً 145000 دلار آمریکا) ارائه می‌دهد که اقامت دائم (PR) را در پی دارد. برخلاف سایر مسیرهای مهاجرت تجاری، وضعیت روابط عمومی با موفقیت کسب و کار مرتبط نیست. سرمایه گذاران می توانند شامل همسر و فرزندان 21 ساله و کمتر خود باشند. متقاضیان موفق می‌توانند در هر جای کانادا به جز استان کبک زندگی کنند. این برنامه کمتر از 12 تا 18 ماه طول می‌کشد.

مزایای دریافت ویزای استارتاپ کانادا

افراد زیادی تمایل دارند که با استفاده از روش‌های مختلفی به کشور کانادا مهاجرت کنند. یکی از این روش‌های پر درخواست ویزای استارتاپی است. در این روش علاوه بر اینکه می‌توان ویزای اقامت کانادا را دریافت کرد می‌توان با ایجاد یک کسب و کار و بیزینس به درآمد و سوددهی رسید. از دیگر مزایای بسیار مهم و اساسی این روش این است که برای هر ایده می‌توان یک تیم پنج نفره تشکیل داد و برای آن‌ها ویزای کانادا دریافت کرد. علاوه بر این هر کدام از افراد تیم می‌توانند اعضای خانواده خود را نیز به عنوان همراه با خود به کشور کانادا ببرند.

یکی دیگر از ویژگی‌های خوب این روش این است که با استفاده از آن می‌توان اقامت دائم کانادا را به دست آورد. عدم نیاز به به مدرک زبان و مدرک دانشگاهی از دیگر ویژگی‌های خوب این روش دریافت ویزا است (قاعدتاً تسلط به زبان رسمی کشور کانادا می‌تواند روند زندگی و کار را در کشور کانادا برای شما تا حد زیادی تسهیل بخشد)

 دریافت ویزای کار باز به مدت ۳ سال هم از دیگر مزیت‌های این روش اخذ ویزا است.

نکته: البته به این موضوع را به خاطر داشته باشید که از روش‌های دیگری می‌توان ویزای کاری کانادا را دریافت کرد که هر کدام از آن‌ها ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. مثلا ویزای اکسپرس انتری کانادا هم یکی دیگر از ویزاهای پردرخواست مجموعه ما است که می‌توانید از آن استفاده کنید.

چرا درخواست ویزای استارتاپ کانادا رد می‌شود؟

 از مهم‌ترین سوالاتی که از مشاورین و متخصصین مجموعه ما می‌شود این است که به چه دلایلی درخواست ما مبنی بر دریافت ویزای است استارتاپ کانادا رد می‌شود/ هیچگاه نمی‌توان پاسخ مطلق و دقیقی به این سوال داد زیر دلایل بسیار زیادی برای این موضوع وجود دارد. اما پرتکرارترین دلایل رد این درخواست شامل عدم اثبات تمکن مالی فرد یا تیم درخواست کننده است. همانطور که به شما گفتیم در واقع مهم‌ترین دلیل رد شدن این ویزا، بیزینس پلن ضعیف است.  بیزینس پلن شما باید به شکلی طراحی و تنظیم شود که نتوان هیچ ایراد فنی و تخصصی از آن گرفت و آفیسر مربوطه را توجیه کند که این ایده تا حد قابل قبولی امکان اجرایی شدن و سودده بودن را دارد.

 نداشتن نامه حمایتی برای همه اعضای تیم و عدم فعالیت مستمر و منظم تیم استارتاپی از دیگر دلایل رد شدن این ویزا  است.  نداشتن هماهنگی بین اعضای تیم در مصاحبه هم می‌تواند از دیگر دلایل رد شدن این ویزا باشد. در واقع باید تمامی جزئیات ایده و طرح از جمله اهداف، چشم انداز، روش کار و … به صورت هماهنگ و یکسان از سمت افراد تیم استارتاپی مطرح شود. نداشتن هماهنگی و تطابق بین استارتاپ و رزومه‌های ارسال شده هم دلیل دیگری برای رد شدن است. این موضوع می‌تواند نشان دهنده این باشد که ایده این استارتاپ ساختگی بوده و بیشتر در جهت فریب دادن دولت کانادا است. نداشتن نمونه فیزیکی از محصول مورد نظر (در صورتی که ایده در مورد تولید یک محصول باشد) هم قاعدتا منجر به رد ایتارتاپ مورد نظر می‌شود.

مدت زمان دریافت ویزای استارتاپ کانادا

 یکی دیگر از چالش‌های مهم دریافت این ویزا در مورد مدت زمان دریافت آن است.  این موضوع را به خاطر داشته باشید که این مدت زمان می‌تواند با توجه به ویژگی‌ها و شرایط هر تیم یا فردی متفاوت باشد اما به صورت کلی و به صورت تقریبی می‌توان این مدت زمان را در حدود ۶ ماه در نظر گرفت. به همین دلیل این روش به یکی از سریع‌ترین روش‌های دریافت ویزای کانادا معروف شده است. اما اگر به فکر دریافت اقامت دائم کانادا هستید باید گفت که این پروسه به صورت تقریبی ممکن است که ۳۶ ماه طول بکشد.

مدت زمان دریافت ویزای استارتاپ کانادا

مسیر دریافت ویزای استارتاپ کانادا

برای اینکه بتوانید ویزای استارتاپ کانادا را دریافت کنید باید یک روند و مسیری را برای دریافت آن طی کنید.

بیزنس پلن

 در اولین گام بهتر است که با این روند آشنا شوید تا بتوانید به درستی و به صورت کامل این مراحل را بدون هیچ مشکلی انجام دهید. اولین مرحله برای طی کردن این مسیر داشتن یک بیزینس پلن قوی و قابل توجیه است. به این نکته مهم توجه کنید که این مرحله می‌تواند مهم‌ترین و اساسی‌ترین مرحله دریافت این ویزا باشد. اگر بیزینس پلن شما قابل دفاع و توجیه باشد می‌تواند دیگر کمبودها و نواقص پرونده مهاجرتی شما را پوشش بدهد، به همین دلیل است که باید برای تنظیم این بیزینس پلن وقت زیادی را صرف کنید و از افراد خبره و با تجربه این حوزه استفاده کنید.

 در واقع بیزینس پلن شما باید به حدی قوی باشد که آفیسر اداره مهاجرت کانادا را توجیه کند که این طرح و ایده قابل پیاده سازی و به نفع کشور و دولت کانادا است. از طرفی بیزینس پلن شما باید به حدی قوی باشد که از طریق آن بتوان سرمایه‌گذاری را از کشور کانادا جذب کرد. پیشنهاد ما به شما این است که تحت هیچ شرایطی به تنهایی و بدون داشتن تجربه کافی اقدام به تنظیم این بیزینس پلن نکنید، بلکه حتماً از مشاورین و متخصصین با تجربه این حوزه استفاده کنید. در حال حاضر موسسه مهاجرتی اپلای من کارشناسان و متخصصین زیادی دارد که می‌تواند در این حوزه به شما کمک شایانی بکنند.

 جذب سرمایه‌گذار

مرحله دوم مربوط به پیدا کردن یک سرمایه‌گذار است. مرحله دوم که یکی از سخت‌ترین مراحل این روند است. در واقع شما باید در کشور کانادا سرمایه‌گذاری پیدا کنید که توجیه شود تا سرمایه خود را برای ایده شما هزینه کند. حتماً می‌دانید که سرمایه‌گذار مورد نظر باید توجیه شود که نه تنها سرمایه آن بازگشت داده می‌شود بلکه می‌تواند سود قابل توجهی را از این ایده به دست بیاورد.

برای طی کردن این روند باید در صف انتظار اداره مهاجرت قرار بگیرید. از دیگر ملزومات مهم این روند تسلط کامل شما به زبان رسمی کشور کانادا و همچنین تسلط کامل به تکنیک‌ها و روش‌های مذاکره است. در واقع اگر شما بتوانید ایده خود را به بهترین شکل ممکن به سرمایه‌گذارها معرفی کنید به احتمال زیاد می‌توانید که برای استارتاپ خود سرمایه‌گذار جذب کنید. البته که باز هم پیشنهاد ما به شما این است که برای طی کردن این مرحله نیز از موسسه‌های مهاجرتی با سابقه که تجربه جذب چندین سرمایه‌گذار را داشته‌اند استفاده کنید.

دریافت نامه حمایتی

 مرحله سوم مربوط به دریافت نامه حمایتی است. بعد از اینکه سرمایه‌گذار یا سرمایه‌گذاران استارتاپ خود را پیدا کردید حال آن‌ها باید تاییدیه‌ای به اسم نامه حمایتی برای شما صادر کنند. شرکت یا فرد مورد نظر باید گواهی تعهد را برای اداره مهاجرت کانادا ارسال کند. در صورتی که پرونده مهاجرتی شما نامه حمایتی نداشته باشد سایر موارد آن هم چک نمی‌شود و ریجکت خواهد شد.

ارسال مدارک به اداره مهاجرت کانادا

 در مرحله چهارم باید پرونده استارتاپی خود را همراه با سایر مدارکی که از قبل تهیه کرده‌اید به اداره مهاجرت به کانادا ارسال کنید. این فرایند به صورت آنلاین است. یکی از مواردی که در این مرحله باید انجام شود هزینه پردازش درخواست شما است که باید آن را بپردازید، در غیر این صورت پرونده شما بررسی نخواهد شد.

دریافت ویزای استارتاپی کانادا

 مرحله و گام آخر دریافت ویزای استارتاپ کانادا است. آخرین مرحله مربوط به بررسی و ارزیابی درخواست شما است. در این مرحله از همه جوانب پرونده استارتاپی شما بررسی می‌شود و در صورت کامل بودن و نداشتن مشکلی، ویزای استارتاپ کانادا برای شما صادر می‌شود.

هزینه‌های مربوط به دریافت ویزای استارتاپی کانادا

 یکی از چالش‌های مهم برای بسیاری از افرادی که قصد دریافت این ویزا را دارند مربوط به هزینه‌های دریافت این ویزا است. همانطور که می‌دانید به صورت کاملاً دقیق و شفاف نمی‌توان این هزینه را برآورد کرد. اما به صورت تقریبی این‌ هزینه‌ها شامل هزینه پروسه دریافت ویزا و هزینه هزینه مربوط به اثبات تمکن مالی است.

 به این نکته مهم توجه کنید که به صورت کلی پروسه مهاجرت به هر کشوری از جمله کشور کانادا هزینه‌های جانبی مختلفی دارد، این هزینه‌ها شامل خرید بلیط هواپیما، تمدید پاسپورت، اجاره منزل، رزو هتل و … است که آن‌ها را در این قسمت بررسی نمی‌کنیم، زیرا تمامی این هزینه‌ها با توجه به هر شخصی می‌تواند متفاوت باشد.

 هزینه مربوط به تمکن مالی هزینه‌ای است که به صورت یک عدد مشخص باید این موضوع را اثبات کند که شما هزینه زندگی تا یک سال آینده در کشور کانادا را در حساب خود دارید و در این زمینه دچار مشکل نخواهید شد. در واقع شما باید اثبات کنید که دولت کانادا مجبور نیست که این هزینه‌های شما را ساپورت کند. به صورت کلی به غیر از تمکن مالی می‌توان هزینه درخواست ویزا، هزینه انگشت نگاری سفارت کانادا، هزینه دریافت مدرک زبان، هزینه ترجمه مدارک و یا هزینه وکیل را هم در این پروسه در نظر گرفت.

هزینه‌های مربوط به دریافت ویزای استارتاپی کانادا

شرایط اختصاصی دریافت ویزای استارتاپ کانادا

برای اینکه بتوانید این ویزا یعنی ویزای استارتاپ کانادا را دریافت کنید باید یک سری شرایط را برای خود فراهم کنید تا بتوانید که این ویزا را دریافت کنید.

نمره آیلتس

 اولین شرط برای دریافت این ویزا این است که نمره آیلتس شما حداقل ۵ باشد. حتماً می‌دانید که ۵ نمره متوسط این مدرک است. البته به غیر از این موضوع، شما برای اینکه بتوانید در این کشور به راحتی زندگی و کار کنید باید به زبان رسمی آن یعنی انگلیسی تسلط داشته باشید. در بعضی از موارد هم می‌توانید مدرک‌های زبان مشابه با همین سطح را دریافت کنید.

دریافت نامه ساپورت

 شرایط دوم دریافت نامه ساپورت است. این موضوع را به خاطر داشته باشید که بدون داشتن این نامه پرونده شما بررسی نخواهد شد.

تحصیلات دانشگاهی

 شرط سوم این است که شما به عنوان فرد متقاضی این استارتاپ حداقل یک سال تحصیلات دانشگاهی داشته باشید. به این نکته توجه کنید که مدرک تحصیلی یا رزومه کاری شما باید مرتبط با استارتاپ مورد نظر باشد.

عدم داشتن هیچ نوع سوء پیشینه

 مورد بعدی عدم داشتن هیچ نوع سوء پیشینه است. در واقع شما باید به دولت کانادا اثبات کنید که حضور شما در کشور کانادا نمی‌تواند هیچ خطری برای شهروندان کانادایی داشته باشد.

به سلامت جسمی و فیزیکی

 موضوع بعدی به سلامت جسمی و فیزیکی شما مربوط می‌شود تا حدی که بتوانید به تنهایی در کشور کانادا زندگی کرده و استارتاپ خود را در پیش بگیرید. زیرا در صورتی که شما سلامتی لازم و کافی را نداشته باشید هزینه‌های مالی و معنوی زیادی را به این کشور وارد خواهید کرد.

 شرط بعدی مربوط به اثبات تمکن مالی خود و اعضای خانواده خود است. باید به دولت کانادا ثابت کنید که می‌توانید از پس هزینه‌های زندگی و کار خود و اعضای خانواده‌تان بر بیایید.

پشتیبانی سازمان ها از ویزای استارتاپ کانادا

افرادی که تقاضای ویزای استارتاپ کانادا دارند تحت حمایت سازمان هایی با نام سندیکا قرار می گیرند. این سازمان با در ارتباط بودن با اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا پرونده ی افراد متقاضی را بررسی و در صورت تایید برای آن ها گواهی تعهد صادر می کند . نامه حمایت و پشتیبانی به فردی که تقاضا داده است داده می شود. اگر سرمایه شما توسط designated Canadian venture capital fund تأمین شود، شما باید یکی از سازمان های ذیل را متقاعد کنید که حداقل به میزان 200 هزار دلار کانادا در استارآپ و یا همان طرح شما سرمایه‌گذاری کنند:

پشتیبانی سازمان ها از ویزای استارتاپ کانادا
  • BDC Venture Capital
  • Celtic House Venture Partners
  • Extreme Venture Partners LLP
  • Golden Venture Partners Fund, LP
  • Impression Ventures
  • Information Venture Partners Management Inc.
  • Innovation Platform Capital International LP
  • iNovia Capital Inc.
  • Lumira Capital
  • Nova Scotia Innovation Corporation (o/a Innovacorp)
  • OMERS Ventures Management Inc.
  • Pangaea Ventures Ltd.
  • PRIVEQ Capital Funds
  • Real Ventures
  • Relay Ventures
  • ScaleUp Venture Partners, Inc.
  • Top Renergy Inc.
  • Vanedge Capital Limited Partnership
  • Version One Ventures
  • Westcap Management Ltd.
  • Yaletown Venture Partners Inc.

فارق از designated Canadian venture capital fund، اگر سرمایه شما توسط designated Canadian angel investor group تأمین شود، شما باید یکی از سازمان های ذیل را متقاعد کنید که به میزان حداقل 75 هزار دلار کانادا در طرح شما سرمایه‌گذاری کنند.

  • Biomedical Commercialization Canada Inc. (operating as Manitoba ttechnology Accelerator)
  • Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
  • TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)
  • Spark Commercialization and Innovation Centre
  • Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel
  • York Entrepreneurship Development Institute
  • Canadian International Angel Investors
  • Southeastern Ontario Angel Network
  • Southwestern Ontario Angel Group
  • Knowledge Park o/a Planet Hatch
  • Alberta Agriculture and Forestry
  • Golden Triangle Angel Network
  • The DMZ at Ryerson University
  • Oak Mason Investments Inc.
  • VANTEC Angel Network Inc.
  • Waterloo Accelerator Centre
  • Calgary Technologies Inc.
  • TenX Angel Investors Inc
  • Creative Destruction Lab
  • Empowered Startups Ltd
  • York Angel Investors Inc
  • Extreme Innovations
  • Alacrity Foundation
  • Communitech
  • Genesis Centre
  • Highline BETA Inc.
  • Innovacorp
  • Invest Ottawa
  • Launch Academy
  • LaunchPad PEI Inc.
  • NEXT Canada
  • Ryerson Futures Inc.
  • Spring Activator
  • Ekagrata Inc.

ملزومات دریافت ویزای استارتاپ کانادا

مانند همه انواع ویزا جهت مهاجرت به کشور کانادا، اشخاص برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا نیز الزام به داشتن یک سری مدارک و شرایط خاص دارند که در ادامه در باره آنها توضیح خواهیم داد:

  • یک از اصلی ترین شرایط لازم جهت دریافت ویزای استارتاپ کانادا برخورداری از سطح مطلوبی از زبان انگلیسی و یا فرانسوی و البته کسب نمره ای حداقل معادل آیلتس 6 می باشد.
  • شرط اصلی دیگری که منجر به به برخورداری شما از ویزای استارتاپ کانادا میشو، برخورداری از یک سرمایه اولیه است. به این جهت که دولت کانادا، هیچ بودجه مالی را به افرادی که قصد اقامت از طریق ویزای استارتاپ کانادا کانادا دارند اختصاص نمیدهد.
  • یکی از مهم ترین شرایط لازم برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا ، اثبات اهمیت کسب و کار و جذب اعتماد یکی از سازمان ها مورد تایید اداره مهاجرت کانادا(که در قسمت قبل نام آنها ذکر شد) می باشد.

من یک ایده تجاری دارم، برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا چه کاری باید انجام بدهم؟

  • از طریق برنامه ویزای استارت آپ اقدام کنید.
  • برای برنامه دریافت ویزای استارت آپ کانادا باید درخواست بدهید.
  • استارت آپ واجد شرایط خود را به یک سازمان تعیین شده معرفی کنید و از حمایت آن‌ها بهره مند شوید.
  • الزامات زبان را برآورده کنید.
  • پول کافی برای تسویه حساب بیاورید. (تمکن مالی)
  • در حالی که منتظر هستید مجوز کار بگیرید.
  • اگر قبلاً برای اقامت دائم از طریق برنامه ویزای استارت آپ درخواست داده‌اید، ممکن است بتوانید در مدت زمانی که منتظر هستید در کانادا کار کنید.
  • نشان دهید که کسب و کار شما سود اقتصادی قابل توجهی برای کانادا به همراه خواهد داشت.


شرایط ایده استارتاپی مورد نظر

 ایده کسب و کار و استارتاپی شما باید یک سری شرایط و قوانین را داشته باشد که در دسته دریافت ویزا قرار بگیرد. ممکن است که یک ایده از نظر شما بسیار نوآورانه و خلاقانه باشد اما این موضوع مورد تایید اداره مهاجرت کانادا نباشد. پس بهتر است که در ابتدا شرایط داشتن این موضوع را بررسی کنید و سپس در جهت دریافت این ویزا اقدام کنید. ایده استارتاپی باید کاملاً نوآورانه خلاقانه و منحصر به فرد باشد. شما به هیچ عنوان نمی‌توانید یک ایده تکراری را برای این موضوع مطرح کنید. در صورتی که ایده شما تکراری باشد در اولین مرحله ریجکت خواهد شد.

 ایده مورد نظر باید برای کشور کانادا طراحی شده باشد. یعنی باید با شرایط این کشور منطبق و هماهنگ باشد ( ممکن است که یک ایده استارتاپی بسیار نوآورانه و خلاقانه باشد و در کشور دیگری بسیار کاربردی و عملیاتی باشد اما ممکن است همین ایده در کشور کانادا غیر کاربردی باشد پس حتماً باید به شرایط جامعه و نیازهای جامعه و بازار کشور کانادا توجه ویژه کنید تا ایده شما دقیقاً منطبق بر آن باشد) فرد متقاضی دریافت ویزا می‌تواند حداقل ۱۰ درصد از حق رای در بیزینس مورد نظر را داشته باشد. هیچ فرد دیگری نمی‌تواند بیشتر از ۵۰ درصد از حق رای در این بیزینس را دارا باشد.

نکته: برای اینکه ایده شما بتواند برای کشور کانادا کاربردی و عملیاتی باشد شما باید یک تحقیقات بازار اصولی و دقیق در کشور کانادا و یا در شهر خاصی از کشور کانادا داشته باشید. به قول معروف بیگدار به آب نزنید و فکر نکنید که اداره مهاجرتی کانادا با هر ایده نو و تازه‌ای موافقت خواهد کرد. این نکته مهم را هم به خاطر داشته باشید که کشور کانادا به لحاظ تکنولوژی و فناوری اطلاعات بسیار به روز است و ایده شما هم باید به همان میزان به روز و غیر تکراری باشد. در واقع نمی‌توان ایده‌های تکراری در سایر کشورها را به عنوان یک ایده نو در این کشور به ثبت رساند در حالی که برعکس آن می‌تواند صادق باشد. برای اطلاعات بیشتر درباره ویزای اکسپرس انتری کانادا روی لینک کلیک کنید.

سخن پایانی

ویزای استارتاپ کانادا یکی از مهمترین ویزاها در حوزه کار و مشاغل است که افراد زیادی قصد دارند آن را دریافت کنند. ویزای استارتاپ برای کشور کانادا، برنامه مهاجرت برای کارآفرینانی است که آماده رفتن به کانادا برای راه اندازی یک کسب و کار نوآورانه و توسعه آن در بازار بین المللی هستند. درخواست برای برنامه ویزای استارت آپ مستلزم آن است که شما ایده کسب و کار یا استارت آپ قوی و خوب داشته باشید. قبل از هر چیز بهتر است که با مفهوم کلی و اصلی استارتاپ آشنا شوید تا متناسب با این تعریف بتوانید شرایط مهاجرت به کانادا را به دست بیاورید.


سوالات رایج درباره اخذ ویزای استارتاپ کانادا

صندوق های سرمایه گذاری کانادا چه هستند؟

گروه هایی برای تامین مالی افرادی که قصد ایجاد کسب و کار دارند که مورد قبول سازمان مهاجرت کانادا اند.

 آیا می توان از حمایت دو نفر بهره برد؟

بله، ولی باید این نکته را در نظر بگیرید که در صورت این کار باید حداقل میزان سرمایه گذاری توسط گروهی که مبلغ بیشتری در حالتی که به تنهایی سرمایه گذاری می کرد را تهیه کنند. برای مثال حداقل سرمایه تامین شده از صندوق سرمایه گذاری 200 هزار دلار و فرشتگان کسب و کار 75 هزار دلار است. اگر فردی از آن دو حامی استفاده کند باید 200 هزار دلار مجموعا از این دو سرمایه گذار سرمایه بگیرد.

آیا با هر کسب و کاری می توان ویزای استارتاپ گرفت؟

خیر، باید طرح کسب و کار شما به گونه ای باشد که علاوه بر توجیه اقتصادی باید پتانسیل رشد و توسعه ی زیادی داشته باشد.

چند نفر می توانند از طریق یک طرح کسب و کار ویزای استارتاپ کانادا دریافت کنند؟

حداکثر پنج متقاضی. باید به این نکته توجه داشت که حضور این تعداد افراد در پروژه مورد نظر نیاز باشد. باید عنوان شغلی هر فرد ذکر شود و پس از بررسی توسط اداره مهاجرت تایید یا عدم تایید ان را دریافت کند

آیا برای اخذ ویزای استارتاپی کانادا به سرمایه‌ی فرد متقاضی نیاز است؟

خیر. نیازی به سرمایه گذاری پول فرد متقاضی نیست. منظور از حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز، سرمایه‌ای است که باید توسط سرمایه‌گذار یا سرمایه‌گذاران جذب شود

آیا با هر بیزینسی می‌توان وارد برنامه استارت آپ کانادا شد؟‌

خیر. باید بیزنس و استارتاپ شما شرایط ویژه یعنی ایده نو، مناسب برای کشور کانادا، کاربردی بودن و … را داشته  باشد.

  1. صندوق های سرمایه گذاری کانادا چه هستند؟ گروه هایی برای تامین مالی افرادی که قصد ایجاد کسب و کار دارند که مورد قبول سازمان مهاجرت کانادا اند.
  2.  آیا می توان از حمایت دو نفر بهره برد؟ بله، ولی باید این نکته را در نظر بگیرید که در صورت این کار باید حداقل میزان سرمایه گذاری توسط گروهی که مبلغ بیشتری در حالتی که به تنهایی سرمایه گذاری می کرد را تهیه کنند. برای مثال حداقل سرمایه تامین شده از صندوق سرمایه گذاری 200 هزار دلار و فرشتگان کسب و کار 75 هزار دلار است. اگر فردی از آن دو حامی استفاده کند باید 200 هزار دلار مجموعا از این دو سرمایه گذار سرمایه بگیرد.
  3. آیا با هر کسب و کاری می توان ویزای استارتاپ گرفت؟ خیر، باید طرح کسب و کار شما به گونه ای باشد که علاوه بر توجیه اقتصادی باید پتانسیل رشد و توسعه ی زیادی داشته باشد.
  4. چند نفر می توانند از طریق یک طرح کسب و کار ویزای استارتاپ کانادا دریافت کنند؟ حداکثر پنج متقاضی. باید به این نکته توجه داشت که حضور این تعداد افراد در پروژه مورد نظر نیاز باشد. باید عنوان شغلی هر فرد ذکر شود و پس از بررسی توسط اداره مهاجرت تایید یا عدم تایید ان را دریافت کند.
  5. آیا پس از اینکه فرد اقامت دائم اخذ کرد می تواند کسب و کار خود را راه اندازی نکند؟ می تواند این کار را انجام ندهد.
  6. آیا برای اخذ ویزای استارتاپی کانادا به سرمایه‌ی فرد متقاضی نیاز است؟ خیر. نیازی به سرمایه گذاری پول فرد متقاضی نیست. منظور از حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز، سرمایه‌ای است که باید توسط سرمایه‌گذار یا سرمایه‌گذاران جذب شود.
  7. چگونه از سازمان‌های معرفی شده، نامه حمایت و پشتیبانی دریافت کنم؟ روش  دریافت نامه حمایت به چه صورت است؟روند دریافت این نامه در هر سازمان با سازمان دیگری متفاوت است. بعضی از سازمان‌ها به طرح تجاری شما در ابتدا نیاز خواهند داشت. برای بهتر است که جزئیات مورد نیاز را از سازمان مربوطه بپرسید.
  8. آیا با هر بیزینسی می‌توان وارد برنامه استارت آپ کانادا شد؟‌ خیر. باید بیزنس و استارتاپ شما شرایط ویژه یعنی ایده نو، مناسب برای کشور کانادا، کاربردی بودن و … را داشته  باشد.

ویزای استارتاپ


امتیاز
با رزرو وقت مشاوره با کارشناسان ما در ارتباط باشید

روند مهاجرت خود را آسان کنید!

7 روز هفته

پشتیبانی 24 ساعته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مقالات

جدیدترین مقالات مهاجرت را در اپلای من بخوانید

دسترسی سریع

به راحتی و با چند کلیک به مهم‌ترین و کاربردی‌ترین بخش‌های سایت دسترسی پیدا کنید و اطلاعات مورد نیاز خود را سریع‌تر بیابید.

مهاجرت تحصیلی

مسیرهای مهاجرت تحصیلی، شرایط و مزایای تحصیل در خارج

مهاجرت به آلمان

روش‌های مهاجرت به آلمان و شرایط لازم برای اقامت

مهاجرت به کانادا

بررسی راه‌های مهاجرت به کانادا و شرایط اخذ اقامت

مهاجرت به ایتالیا

راه‌های مهاجرت به ایتالیا و الزامات زندگی در این کشور

مهاجرت به فرانسه

گزینه‌های مهاجرت به فرانسه و شرایط اقامت در این کشور

مهاجرت تحصیلی به آلمان

شرایط و مزایای مهاجرت تحصیلی به آلمان برای دانشجویان

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

فرصت‌ها و شرایط مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

مهاجرت کاری به آلمان

راه‌های مهاجرت کاری به آلمان و شرایط اخذ ویزای کاری

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید