تحصیلی

کاری

اقامت و سرمایه گذاری

آشنایی با کشور لهستان برای مهاجرت

مهاجرت به لهستان می تواند مقصود مناسبی باشد؛ که ممکن است برای افرادی که قصد مهاجرت و سفر به نقطه‌ی دیگر دنیا را دارند جالب باشد. کشور لهستان با کمک راه های در پیش رو برای مهاجرین فرصت مناسبی را برای اخذ اقامت دائم فراهم می آورد. پس در صورت در اختیار داشتن شرایط قابل ذکر در ادامه این مطلب و با آنالیز آن ها، در صورت نیاز به مشاوره و تحلیل بیشتر با گروه مهاجرتی اپلای من تماس حاصل کنید.لهستان از لحاظ موقعیت جغرافیایی در مرکز قاره اروپا قرار دارد. همسایگی این کشور با آلمان و جمهوری چک و اسلواکی، اوکراین آن را به کشوری مهمی تبدیل کرده است. مردم این کشور به زبان لهستانی سخن می گویند. که البته زبان رسمی آنان به حساب می آید.این کشور از نظر رشد اقتصادی جزء ده مورد برترین و پیشرفته ترین کشور های این حوزه به شمار می آید. از صنایع معروف آن نیز می توان به ماشین و تجهیزات مربوط به حمل و نقل، یا محصولات کشاورزی اشاره نمود. عمده مردم به دین مسیحیت اعتقاد دارند. این کشور بعد از هزاره ی دوم توانست است تا از لحاظ گردشگری رشد قابل توجهی را داشته باشد. از این جاذبه ها می توان به پارک قلعه میراث، آکواریوم تونلی، دریاچه محافظت شده آن اشاره کرد.

لهستان

بررسی انواع راه های مهاجرت به لهستان
مهاجرت به لهستان طرفداران بیشتری به نسبت دیگر کشور های اروپایی دارید. این موضوع به دلیل وجود امکان مناسب برای زندگی مناسب و به صرفه هر شخصی را ترغیب به مهاجرت به این کشور می کند. زندگی در لهستان از لحاظ اقتصادی مناسب و به صرفه است؛ و می توان روی آن حساب باز کرد. پس اگر قصد مهاجرت به این کشور را دارید بهتر است تا با در نظر گرفتن کلیه شرایط ذکر شده در این رابطه تصمیم درستی را اتخاذ نمایید.

مهاجرت به لهستان از راه تحصیل در این کشور
مهاجرت به لهستان برای تحصیل یکی از بهترین انتخاب ها برای یک دانشجو حساب می شود. این مسئله به دلیل پایین بودن هزینه های تحصیل و بالا بودن سطح علمی دانشگاه های این کشور، توجه بسیاری از داوطلبان مهاجرت تحصیلی را به سمت خود جلب کرده است. البته هزینه های مرتبط با زندگی در لهستان عمدتا به شرایط زندگی شخص و البته رشته تحصیلی و در نهایت شهری که در آن مشغول به درس خواندن است وابسته است.

فوق العاده بودن شرایط تحصیل در این کشور بر کسی پوشیده نیست. بنابراین شما به عنوان یک داوطلب بهتر می توانید تا با بررسی و پیگیری های لازم در این رابطه یک زندگی جدید را در کشور لهستان آغاز کنید. برای این کار بهتر است تا شرایط قانونی و ملزوم برای تحصیل در لهستان را بدست آورید. از بهترین دانشگاه های این کشور می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • Uniwersytet Warszawski
  • Politechnika Warszawska
  • Uniwersytet Jagiellonski Krakow
  • Uniwersytet im
  • Politechnika Wrocławska Wrocław

شرایط و مدارک لازم برای تحصیل در لهستان

اولین و مهم ترین مدرک زبان و توانایی برقراری ارتباط در این کشور است. امکان تحصیل به دو زبان انگلیسی و لهستانی برای دانشجویان بین المللی فراهم است. سپس در اختیار داشتن مدرک لیسانس بین المللی و یا حتی مدرک لیسانس انگلیسی برای تحصیل در این کشور لازم و با اهمیت است.در صورت در اختیار نداشتن چنین مدرکی، باید مدارک تحصیلی شما توسط موسسات دیپلماتیک این کشور مورد بررسی های لازم قرار گیرد. همچنین برای پذیرفته شدن در جهت تحصیلات تکمیلی خود باید مدرک دیپلم کارشناسی را که در این کشور معتبر است به عنوان مدرک ارائه کنید. پس از ارائه این مدارک به شما ویزا دانشجویی داده می شود.

مدارک لازم برای دریافت ویزا دانشجویی در کشور لهستان شامل:

  • فرم درخواست
  • گذرنامه
  • رزومه کوتاه
  • گواهینامه های مربوطه
  • بیمه
  • عکس پاسپورت
  • تاییدیه مرتبط با تامین مالی برای زندگی
  • ارائه نامه مرتبط با پذیرش تحصیلی شما از دانشگاه مربوطه

مهاجرت به لهستان از راه کار در این کشور

پایین بودن میزان بیکاری در این کشور به نسبت پایین بودن هزینه های زندگی این دو مورد را به نقطه قوتی برای این کشور تبدیل کرده است. بنابراین اگر به فکر زندگی مناسبی هستید حتما مهاجرت به لهستان را انتخاب نمایید.

شما برای امکان کار کردن در لهستان نیازمند دریافت ویزا کار و به نوعی مجوز لازم برای کار هستید. دریافت این مجوز برای کسانی که خارج از اتحادیه اروپا هستند ضروری است. این امکان برای شهروندان کشور های عضو در اتحادیه اروپا فراهم است که بدون نیاز به دریافت مجوز به کار در این کشور بپردازند. استثنایی هم وجود دارد که شهروندان ارمنستان، گرجستان و روسیه، بلاروس و مولدووا می توانند شش ماه بدون مجوز در این کشور مشغول به کار شوند.

اگر جزء این دو دسته ی ذکر شده نباشید اما :

  • مجوز اقامت در لهستان یا جوامع اروپایی داشته باشید.
  • با یک شخص لهستانی ازدواج کرده باشید.
  • مشغول به تحصیل در این کشور هستید.
  • مجوز اقامت موقت دارید .
  • پناهنده باشید.
  • دارای حمایت فردی هستید.

دریافت اجازه کار ضروری نیست. در غیر این صورت باید برای دریافت ویزا کار در لهستان اقدام کنید. انواع مجوز های کاری عبارتند از:

  • A کار در یک شرکت
  • B عضو هیئت مدیره یا شریک عمومی یک شرکت یا سازمان
  • C در صورت کار برای کارفرمای غیر لهستانی و اعطا به شعبه موجود در این کشور در طی ۳۰ روز
  • D در صورت کار برای کارفرمای غیر لهستانی و اعزام برای یک ماموریت در لهستان
  • E در صورت کار برای کارفرمای غیر لهستانی و در این کشور به مدت ۳ ماه بیشتر در طول ۶ ماه برای هدف دیگری اعزام می شود.
  • ۱ مجوزی برای کار فصلی که توسط کارفرما درخواست می شود.

در صورت دریافت مجوز کار شما می توانید فقط برای کارفرمای مورد نظر کار کنید. پس عمده مسائل کاری شما به وی بستگی دارد. کارفرما باید استخدام شما را کاملا توجیه کرده و بطور کلی یک قرارداد اولیه را با شما امضا کند. البته میزان حقوق و دستمزد شما عمدتا به کار و فعالیتی که در آن استخدام می شوید و شهری که در آن مشغول به کار هستید بستگی دارد. شهر ورشو بالاترین میزان دستمزد را در بین سایر شهر های این کشور دارد.

با توجه به تورم موجود سرمایه گذاری در کشور لهستان از بهترین تصمیمات یک سرمایه گذار محسوب می شود. شما پس از سرمایه گذاری در این کشور می توانید مطمئن باشید که سود مناسب و عدم پرداخت مالیات نصیب‌تان خواهد شد. شما می توانید پس از سرمایه گذاری در لهستان به همراه خانواده اقامت دائم دریافت کنید.
میزان سوددهی پس از سرمایه گذاری در لهستان تقریبا سه برابر به نسبت دیگر کشور های مدرن و پیشرفته اروپا است. شما با ثبت شرکت و خرید ملک می توانید در این کشور سرمایه گذاری کنید. و به راحتی بین کشور های حوزه شینگن در رفت و آمد باشید. حداقل این میزان ۱۰۰ هزار یورو است. در مورد ثبت شرکت شما باید به اداره کار و سیستم دولت این کشور اثبات کنید که بیش از ۴ سال مستمر فعالیت سودآوری خواهید داشت. در این صورت امکان اقامت برای شما فراهم خواهد شد.
پرداخت مالیات در مورد خرید ملک در این کشور بسیار پایین تر از مابقی کشور های اروپایی است. بنابراین این امکان برای شما فراهم است که در صورت خرید ملک سود مناسبی به دست آورید. شما برای خریداری یک ملک خاص در این کشور باید دست کم اقامت موقت این کشور را در اختیار داشته باشید. این مورد را هرگز فراموش نکنید. ازدواج با یک فرد لهستانی یکی از این امکان ها محسوب می شود.

لهستان-کار

هزینه های تحصیل و زندگی در لهستان چگونه است؟

بررسی هزینه های تحصیل و زندگی در هنگام مهاجرت مهمترین بررسی موجود، در این زمینه به حساب می آید. اگر شما جزء افراد خارج اتحادیه اروپا باشید؛ ملزم به پرداخت شهریه های دانشگاه های لهستان هستید. میزان شهریه پرداختی در دانشگاه های این کشور براساس نوع آن ها تعیین می شود. با این حال این میزان ۲ تا ۶ هزار یورو در یک سال اعلام شده است.
این میزان بسته به رشته شما، با توجه به تفکیک مقاطع به شرح زیر است:

  • در سالهای ابتدایی تحصیل در مقطع کارشناسی هزینه تحصیل ۲ هزار یورو در سال
  • کارآموزی در دوره های ارشد و دکترا و ارشد پزشکی ۳ هزار یورو در سال
  • دوره های تخصصی و کارآموزی ۳ هزار یورو در سال
  • یادگیری زبان لهستانی ۲ هزار یورو در سال

با بررسی هزینه های زندگی در لهستان در مقایسه به دیگر کشور های اروپایی می توان، متوجه پایین بودن آن شد. هزینه زندگی در این کشور بسته به شهر و سبک زندگی شما متغیر است. اگر دانشجو باشید با حداقل ۳۰۰ یورو نیز می توانید امورات خود را بگذرانید. باید توجه داشته باشید که عمده هزینه زندگی شما مربوط به اجاره بها مسکن می باشد. این میزان ۸۰ تا ۱۵۰ یورو محاسبه شده است.
در صورت نیاز به مشاوره و مطرح نمودن سوالات خود در رابطه با مهاجرت به لهستان و زندگی در این کشور حتما با گروه مهاجرتی اپلای من ارتباط برقرار کنید.

© 2019 Copyright © کلیه حقوق برای «گروه مهاجرتی اپلای من» محفوظ است. دیجیتال مارکتینگ جامع و تخصصی توسط: نوکارتو


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...
..
.
.
.
.
بر روی قاره ی مورد نظر کلیک کنید.