شرایط مهاجرت به استرالیا

شرایط مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از زمانی آغاز شد كه اجداد استرالیایی های بومی از طریق جزایر جنوب شرقی آسیا و گینه نو به این قاره رسیدند. اسکان دائمی اروپایی ها در استرالیا از سال 1788 در نیو ساوت ولز آغاز شد و در سال 1901، استرالیا با تغییر سیاست های مهاجرتی خود، ورود افراد استرالیا غیر اروپایی را به این کشور ممنوع اعلام کرد ولی پس از جنگ جهانی دوم این قانون لغو شد. از سال 1945، بیش از 7 میلیون نفر به استرالیا مهاجرت کردند و از اواخر دهه 1970، مهاجرت به استرالیا از آسیا و سایر کشورهای غیر اروپایی افزایش قابل توجهی پیدا کرد و استرالیا را به کشوری چند فرهنگی تبدیل کرد. بزرگترین مؤلفه های مهاجرت استرالیا، برنامه های مهاجرتی افراد متخصص و برنامه های اتحاد مجدد خانواده است، در یک مطالعه جامعه شناختی که در سال 2014 انجام گرفت، استرالیا و کانادا به عنوان مهاجرپذیرترین کشورهای غربی معرفی شدند. مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی در گذشته امکان پذیر بود ولی به دلیل ورودهای غیرمجاز بیش از حد، در حال حاضر استرالیا تحت شرایط خاصی به پناهندگان اسکان می دهد. در این مطلب قصد داریم شرایط مهاجرت به استرالیا و روشهای مهاجرتی مختلف را بررسی کنیم. اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید، این مطلب می تواند برای شما بسیار مفید باشد، پس با ما همراه باشید.


شرایط مهاجرت به استرالیا: روشهای مختلف مهاجرت

از طریق تخصص و ویزای کار مستقل

شرایط مهاجرت ویزای کار مستقل به استرالیا

داشتن مهارت و تخصص در مشاغل مورد نیاز استرالیا یکی از مهمترین روشهای مهاجرت به استرالیا است و افراد واجد شرایط می توانند از این طریق برای اخذ ویزای کار و اقامت استرالیا اقدام کنند. شرایط مهاجرت به استرالیا به طور کلی در این روش داشتن سن بین ۱۸ تا ۴۵ سال، برخورداری از مهارت کافی در زبان انگلیسی، داشتن سابقه کاری مناسب است و در صورتی که مدرک تحصیلی دانشگاهی داشته باشید، امتیاز شما برای دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا افزایش می یابد. افرادی واجد شرایط مهاجرت به استرالیا در این روش هستند که بتوانند حداقل امتیاز را از فاکتورهای نامبرده دریافت نمایند. لازم به ذکر است، فاکتورهای نامبرده برای همسر متقاضی اصلی نیز جهت محاسبه امتیاز در نظر گرفته می شود.

انواع ویزای کار مستقل استرالیا:

یکی از انواع ویزای مهاجرتی استرالیا برای افراد متخصص که به واسطه آن، افراد اقامت دائم استرالیا را دریافت میکنند، ویزای ۱۸۹ استرالیا است که توسط دولت فدرال برای متقاضیان صادر می شود. با این ویزا، افراد از تمام حقوق شهروندی استرالیا به جز حق رای برخوردار خواهند شد به همین دلیل یکی از ویزاهای مهاجرتی محبوب و پرطرفدار استرالیا به شمار می رود. نوع دیگری از ویزای مهاجرت به استرالیا، ویزای ۱۹۰ استرالیا است که شرایط مشابه با ویزای 189 دارد، با این تفاوت که توسط یکی از ایالتهای استرالیا صادر می شود و متقاضیان با دریافت این ویزا، باید حداقل دو سال در یکی از ایالتهای این کشور، کار و زندگی کنند. یکی دیگر از ویزاهای افراد متخصص، ویزای ۴۹۱ استرالیا است که نوعی ویزای اقامت موقت محسوب می شود و افراد با دریافت آن می توانند 5 سال در استرالیا کار و زندگی کنند. متقاضیان برای تبدیل کردن این ویزا به ویزای دائم باید در یکی از مناطق دورافتاده و یا کم جمعیت استرالیا به مدت 3 سال کار و زندگی کنند. این ویزا توسط ایالتهای استرالیا صادر می شود و دارندگان آن از خدمات درمانی و بیمه این کشور بهره مند خواهند شد.

شرایط مهاجرت به استرالیا با ویزای کار و داشتن یک کارفرمای استرالیایی

شرایط مهاجرت به استرالیا با ویزای کار و داشتن یک کارفرمای استرالیایی

در صورتی که دارای یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای استرالیایی دارید و کارفرمای استرالیایی شما را حمایت می کند، می توانید برای ویزای ۴۸۲ (TSS) که به ویزای حمایت کارفرما معروف است، درخواست کنید. شرایط مهاجرت به استرالیا در این روش داشتن یک کارفرما در استرالیا و برخورداری از حمایت رسمی او، حداقل ۲ سال سابقه کار مرتبط با شغل پیشنهادی و همچنین مدرک آیلتس با حداقل نمره ۵. توجه داشته باشید، این ویزا به عنوان ویزای اقامت موقت است و دارنده آن 2 الی 4 سال می تواند در استرالیا کار و زندگی کند و بسته به پیشنهاد و شرایط شغلی، می توانید آن را تبدیل به ویزای اقامت دائم نمایید.


سرمایه گذاری یا کارآفرینی در استرالیا

سرمایه گذاری یا کارآفرینی در استرالیا

یکی از محبوب ترین روشهای مهاجرت به استرالیا، اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیاست که شرایط مهاجرت به استرالیا را برای افرادی که تمکن مالی خوبی دارند و یا کارآفرین هستند، به راحتی فراهم می کند. این روش یکی از آسان ترین و سریع ترین روشهای مهاجرت به این کشور زیباست. ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی به صورت 4 ساله و موقت صادر می شود و امکان تبدیل کردن آن به ویزای اقامت دائم تحت شرایطی وجود دارد. محبوبیت این روش به دلیل عدم نیاز به ارائه مدرک زبان است.

از جمله روش های مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری، سن کمتر از ۵۵ سال و سرمایه گذار باید در 4 سال اخیر، حداقل دو سال سابقه فعالیت در تجارتی که به طور رسمی ثبت شده است را داشته باشد و گردش مالی سالیانه در این مدت باید حداقل 1.5 میلیارد تومان باشد. همچنین ارزش خالص دارایی های متقاضی باید حداقل 2.5 میلیارد تومان باشد. برای تبدیل کردن ویزای موقت به ویزای دائم، سرمایه گذار باید حداکثر 2 پس از ورود به استرالیا، یک تجارت را خریداری یا راه اندازی و مبلغ حداقل 200 هزار دلار استرالیا سرمایه گذاری کند. گردش مالی سالیانه کسب و کار مورد نظر باید حداقل ۳۰۰ هزار دلار استرالیا باشد و حداقل دو نفر از شهروندان استرالیایی را استخدام کند و یا حداقل ۶۰۰ هزار دلار از سرمایه خود را به استرالیا انتقال دهد.


ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا

یکی از روشهای محبوب و کم هزینه برای مهاجرت به استرالیا، تحصیل در این کشور است. دارنده ویزای دانشجویی استرالیا تا پایان تحصیل خود حق زندگی و کار در استرالیا را دارد و در صورتی که بخواهد آن را تبدیل به ویزای اقامت دائم کند باید از روشهای دیگری اقدام نماید. هزینه تحصیل در استرالیا برای مقطع کارشناسی در حدود 30 هزار دلار، برای دوره ارشد در حدود 35 هزار دلار و برای دوره دکتری در حدود 40 هزار دلار می باشد و متقاضیان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری امکان دریافت بورسیه تحصیلی را دارند.


ویزای خویشاوندی استرالیا

اگر اقوام نزدیکی در استرالیا دارید که شهروند و یا ساکن دائم این کشور هستند، از قبیل پدر یا مادر، خواهر یا برادر، فرزند، نامزد یا همسر و نوه، شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای خویشاوندی برای شما مهیا خواهد بود. در برخی موارد داشتن یک اقوام دور نیز ممکن است شرایط مهاجرت به استرالیا را فراهم کند. برای اخذ ویزای والدین، نیمی از فرزندان متقاضی باید شهروند و یا مقیم دائم استرالیا باشند. شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای نامزدی بدین شکل است که متقاضی ویزا باید در فاصله ۹ ماه از اخذ ویزا، با نامزد خود که شهروند و یا مقیم دائم استرالیاست، ازدواج کند. نوع دیگری از ویزای خویشاوندی استرالیا وجود دارد که شرایط مهاجرت به استرالیا را برای افرادی که تمام اعضای خانواده آنها شهروند و یا مقیم دائم استرالیا هستند، فراهم می کند.


اقامت موقت استرالیا

همانطور که مشاهده کردید، روشهای مختلفی برای مهاجرت وجود دارد که شرایط مهاجرت به استرالیا در آنها متفاوت است. بسیاری از ویزاهای استرالیا به صورت موقت برای متقاضیان صادر می شوند که تحت شرایط خاصی قابل تبدیل شدن به ویزای اقامت دائم هستند. در ادامه انواع ویزاهای اقامت موقت استرالیا را برای شما عزیزان برمی شمریم:

ویزای ۱۸۸ استرالیا، شرایط مهاجرت به استرالیا را برای اقامت موقت 4 ساله از طریق سرمایه گذاری فراهم می کند. ویزای شماره ۴۰۰، ویزای ۴۷۶، ویزای ۴۸۵ و ویزای ۴۹۱ استرالیا برای اقامت موقت از طریق کار، ویزای شماره ۸۲۰ و ویزای ۳۰۹ استرالیا برای اقامت از طریق ازدواج، ویزای شماره ۳۰۰ استرالیا برای اقامت از طریق نامزدی، ویزای ۱۷۳ استرالیا برای اقامت از طریق فرزندان مقیم استرالیا، ویزای ۴۴۵ استرالیا برای اقامت از طریق والدین و ویزای ۵۰۰ استرالیا برای اقامت موقت از طریق تحصیل برای افراد واجد شرایط مهاجرت به استرالیا صادر می شود. توجه داشته باشید برای اینکه بتوانید از طریق ویزای تحصیلی که حداکثر 5 سال اعتبار دارد، اقامت دائم استرالیا را دریافت کنید، پس از اتمام دوره تحصیلات و یا در حین تحصیل باید، ویزای تحصیلی را تبدیل به نوع دیگری از ویزا، مانند ویزای کاری کنید تا شرایط مهاجرت به استرالیا و اقامت دائم برای شما ایجاد شود.


اقامت دائم استرالیا

متقاضیان انواع ویزای استرالیا در نهایت به دنبال اخذ اقامت دائم استرالیا و حق شهروندی این کشور زیبا را دارند. همانطور که در مطالب مطالعه نمودید، برخی از ویزاهای استرالیا، شرایط مهاجرت به استرالیا را به صورت موقت برای متقاضی ایجاد می کنند و فرد برای اینکه بتواند اقامت دائم استرالیا را بدست آورد باید ویزای موقت خود را تبدیل به ویزای دائم نماید. معمولا دارندگان ویزای موقت پس از مدتی که در استرالیا اقامت دارند، می توانند برای دریافت ویزای اقامت دائم اقدام کنند. در اینجا انواع ویزاهایی که از طریق آنها شرایط مهاجرت به استرالیا و اقامت دائم برای شما ایجاد می شوند را برمی شمریم:

ویزای ۱۳۲، ویزای ۸۸۸، ویزای ۸۹۰ و ویزای ۸۹۲ استرالیا شرایط مهاجرت به استرالیا و اقامت دائم از طریق سرمایه‌گذاری را فراهم می کنند. همچنین ویزای شماره ۱۸۶، ویزای ۱۸۷، ویزای ۱۸۹ و ویزای ۱۹۰ استرالیا برای اقامت از طریق کار، ویزای شماره ۸۰۱ و ویزای ۱۰۰ استرالیا برای اقامت از طریق ازدواج، ویزای شماره ۱۰۳ و ویزای ۱۴۳ استرالیا برای اقامت از طریق فرزندان مقیم استرالیا، ویزای شماره ۱۰۱، ویزای ۱۰۲ و ویزای ۱۱۷ استرالیا برای اقامت از طریق والدین که توسط دولت فدرال و ایالتهای شش گانه استرالیا برای متقاضیان واجد شرایط مهاجرت به استرالیا صادر می شود.

برای ارزیابی صلاحیت و محاسبه امتیاز خود، همین حالا با کارشناسان متخصص گروه مهاجرتی اپلای من در زمینه مهاجرت به استرالیا تماس بگیرید و فرم ارزیابی رایگان را تکمیل کنید. ما در تمامی مراحل، همراه شما هستیم و شرایط مهاجرت به استرالیا را برای شما تسهیل می کنیم و پروسه مهاجرت را تسریع می بخشیم.


مقالات پیشنهادی:

راهنمای تحصیل استرالیا

راهنمای دریافت انواع اقامت استرالیا

مهاجرت کاری به کشور استرالیا

روش های مهاجرت به استرالیا


امتیاز
با رزرو وقت مشاوره با کارشناسان ما در ارتباط باشید

روند مهاجرت خود را آسان کنید!

7 روز هفته

پشتیبانی 24 ساعته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

مقالات

جدیدترین مقالات مهاجرت را در اپلای من بخوانید

دسترسی سریع

به راحتی و با چند کلیک به مهم‌ترین و کاربردی‌ترین بخش‌های سایت دسترسی پیدا کنید و اطلاعات مورد نیاز خود را سریع‌تر بیابید.

دیجیتال نومد اسپانیا

سریع ترین روش مهاجرت به اسپانیا همراه خانواده

مهاجرت به آلمان

روش‌های مهاجرت به آلمان و شرایط لازم برای اقامت

مهاجرت به کانادا

بررسی راه‌های مهاجرت به کانادا و شرایط اخذ اقامت

مهاجرت به ایتالیا

راه‌های مهاجرت به ایتالیا و الزامات زندگی در این کشور

مهاجرت به فرانسه

گزینه‌های مهاجرت به فرانسه و شرایط اقامت در این کشور

بلو کارت آلمان

روش تضمینی برای مهاجرت به آلمان

آسبیلدونگ آلمان

کار با بهترین شرایط در آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

راه‌های مهاجرت کاری به آلمان و شرایط اخذ ویزای کاری

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید